Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171851

Enclavado endomedular tibial: ¿Logra la vía de abordaje suprapatelar la misma reducción radiológica?
Barrera Ochoa, Sergi
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Cáceres Palou, Enrique; Teixidor Serra, Jordi
El tractament definitiu de les fractures tibials motiva diversos punts de controvèrsia. La via d'abordatge suprapatelar en posició de semiextensió, per al enclavat endomedul.lar tibial anterógrad, es va dissenyar amb l'objectiu principal d'evitar complicacions de l'abordatge tradicional trans o paratendó rotulià, com són la reducció de les fractures diafisàries proximals tibials i reduir el dolor anterior de genoll. Aquest nou abordatge quirúrgic, descrit al 2009, a més ha d'oferir uns resultats postoperatoris radiològics iguals o millors a la via d'abordatge tradicional. En aquest treball, s'ha descrit l'alineació radiològica postoperatòria, d'una sèrie de pacients afectes de fractura diafisaria tibial, tractats mitjançant abordatge suprapatelar i enclavat endomedul.lar a l'Hospital Vall d'Hebron.
El tratamiento definitivo de las fracturas tibiales motiva diversos puntos de controversia. La vía de abordaje suprapatelar en posición de semiextensión, para el enclavado endomedular tibial anterógrado, se diseñó con el objetivo principal de evitar complicaciones del abordaje tradicional trans o paratendón rotuliano, como son la reducción de las fracturas diafisarias proximales tibiales y reducir el dolor anterior de rodilla. Este nuevo abordaje quirúrgico, descrito en 2009, además debe ofrecer unos resultados postoperatorios radiológicos iguales o mejores a la vía de abordaje tradicional. En este trabajo, se ha descrito la alineación radiológica postoperatoria, de una serie de pacientes afectos de fractura diafisaria tibial, tratados mediante abordaje suprapatelar y enclavado endomedular en el Hospital Vall d’Hebrón.
04-11-2011
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
Tíbia -- Fractures -- Tractament
Tíbia -- Cirurgia
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_BarreraOchoa.pdf 1.469 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem