Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest document: http://hdl.handle.net/2072/171717

Tienda online y gestor de stock
González Bitrián, Miguel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Blabia Girau, Daniel
El objetivo de este proyecto es desarrollar una aplicación web que sirva y gestione una tienda de música, tanto para su tienda física como para su tienda online. La aplicación Web está gestionada por los usuarios "administrador" y utilizada por los dos tipos de usuarios: administradores y clientes. Sus principales funciones son: Introducción y modificación de artículos. Gestión de entradas y salidas de productos. Gestión de pedidos. Obtención de datos para la gestión de la empresa. Minimizar los errores de gestión. Mejorar la imagen de la empresa. Ampliar los ámbitos de negocio. Correcta visualización de los artículos. Facilitar la búsqueda y compra de artículos.
L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar una aplicació web que serveixi i gestioni una botiga de música, tant la botiga física com la botiga online. L'aplicació Web està gestionada pels usuaris "administrador" i utilitzada pels dos tipus d'usuaris: administradors i clients. Les funcions principals són: Introducció i modificació d'articles. Gestió d'entrades i sortides de productes. Gestió de comandes. Obtenció de dades per a la gestió de l'empresa. Minimitzar els errors de gestió. Millorar la imatge de l'empresa. Ampliar els àmbits de negoci. Correcta visualització dels articles. Facilitar la cerca i adquisició d'articles.
28-10-2011
004 - Informàtica
Comerç electrònic -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
85 p. 26 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Descripció
GonzalezBitrianMiguel1R-ETISa2008-09.pdf 3.868 MB PDF Memòria
GonzalezBitrianMiguel2R-ETISa2008-09.pdf 272.4 KB PDF Annex

Mostra el registre complet del document