Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/171711

MAQU Metodologia d’Assegurament de la Qualitat
Gómez Monfort, Vanessa
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Verge, Xavier
Estudi, anàlisi i disseny de "MAQU", la metodologia aplicada a l’etapa de proves d’un producte software basada en els models de qualitat. Per arribar a establir aquesta metodologia s'han estudiat els processos que intervenen en el cicle de vida del software, els models estàndards, models de qualitat i proves disponibles al mercat més apropiats i adequats a les necessitats.
Estudio, análisis y diseño de "MAQU", metodología aplicada a la etapa de pruebas de un producto software basada en los modelos de calidad. Para llegar a establecer dicha metodología se han estudiado los procesos que intervienen en el ciclo de vida del software, los modelos estándard, modelos de calidad y pruebas disponibles en el mercado más apropiados y adecuados a las necesidades.
2011-10-28
004 - Informàtica
Enginyeria del software -- Gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
GomezMonfortVanessaR-ETIGa2008-09.pdf 1.582 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters