Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171436

Diferencia de presiones en la arteria carótida como indicación de shunt intraoperatorio en pacientes con estenosis carotídea sintomática
Rodríguez Cabeza, Patricia
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Fernández-Llamazares Rodríguez, Jaime
Estudi retrospectiu dels pacients intervinguts d’ estenosi carotídia simptomàtica entre 2002 i 2010 a l’hospital Josep Trueta de Girona. Es va indicar la col.locació del shunt de forma selectiva en funció de la caiguda de la pressió mesurada en l’artèria caròtida interna postestenosi després del clampatge carotidi. S'analitzen els resultats i la posterior aparició de nous esdeveniments neurològics en funció de les pressions obtingudes així com la relació d'aquestes amb la clínica, el grau d‘estenosi i l'estat de l'eix carotidi contralateral.
Estudio retrospectivo de pacientes intervenidos de estenosis carotídea sintomática entre 2002 y 2010 en el hospital Josep Trueta de Gerona. Se indicó la colocación del shunt de forma selectiva en función de la caída de la presión medida en la arteria carótida interna postestenosis tras el clampaje carotídeo. Se analizan los resultados y la posterior aparición de nuevos eventos neurológicos en función de las presiones obtenidas así como la relación de éstas con la clínica, el grado de estenosis y el estado del eje carotídeo contralateral.
26-10-2011
616.1 - Patologia del sistema circulatori, dels vasos sanguinis. Trastorns cardiovasculars
Artèries caròtides -- Estenosi
Artèries caròtides -- Cirurgia
Estenosi -- Tractament
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_RodriguezCabeza.pdf 1.204 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem