Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171435

Influencia del diseño de alta flexión, con conservación del LCP, en el rango de movimiento tras la implantación de una prótesis total de rodilla
Castillón Bernal, Pablo
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Cirurgia; Nardi Vilardaga, Juan; Anglés Crespo, Francesc
Els nous implants de genoll pretenen millorar la flexió màxima aconseguida amb els implants convencionals. El nostre estudi pretén demostrar que els pacients intervinguts quirúrgicament, per a la implantació d’una artroplàstia total de genoll d’alta flexió, són capaços d’aconseguir un balanç articular i una flexió màxima superior a l’aconseguida pels pacients tractats amb el model convencional. La flexió màxima post-operatòria, a l’any de la intervenció, va ser 13º major en el grup de pacients portadors d’un implant d’alta flexió, respecte al grup de pacients portadors d’un implant convencional. (P & 0,05).
Los nuevos implantes de rodilla pretenden alcanzar una flexión máxima superior a la conseguida con los implantes convencionales.Nuestro estudio pretende demostrar que los pacientes intervenidos quirúrgicamente, para la implantación de una artroplastia total de rodilla de alta flexión, son capaces de conseguir un rango de movimiento y una flexión máxima superior a la conseguida por los pacientes tratados con el modelo convencional.La flexión máxima postoperatoria, al año de la intervención, fue 13º mayor en el grupo de pacientes portadores de un implante de alta flexión, respecto al grupo de pacientes portadores de un implante convencional. (P & 0,05).
26-10-2011
616.7 - Patologia dels òrgans de la locomoció. Sistema locomotor i esquelètic
Genolls artificials
Genolls -- Cirurgia
Artroplàstia total de genoll
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR_CastillonBernal.pdf 5.008 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem