Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/171388

Informatització de Negociacions, Contractes i Ofertes per al Departament de Compres
Peralta Lebrón, Máximo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica; Martínez López, Dolores
Aplicació informàtica per arxivar i consultar d'una manera ràpida i àgil les negociacions, ofertes, contractes i tot tipus de documentació i anotacions relacionades amb els proveïdors. Amb els objectius següents: Rapidesa i agilitat en consultar informació rebuda dels proveïdors. Ajuda en les negociacions. Reducció entre el 50 al 60% d’espai físic dedicat als armaris arxivadors. Reduir impressions i temps d´arxivació físic a peu d’armaris. Informació centralitzada i compartida en una base de dades per poder consultar des de qualsevol lloc.
Aplicación informática para archivar y consultar de manera rápida y ágil las negociaciones, ofertas, contratos y todo tipo de documentación y anotaciones relacionadas con los proveedores. Con los siguientes objetivos: Rapidez y agilidad en consultar la información recibida de los proveedores. Ayuda en las negociaciones. Reducción del 50 al 60% del espacio dedicado a los armarios archivadores. Reducir las impresiones y el tiempo de archivo. Información centralizada y compartida en una base de datos consultable desde cualquier lugar.
25-10-2011
004 - Informàtica
Sistemes d'informació de gestió
Gestió dels documents
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
83 p.
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PeraltaLebronMaximoR-ETIGa2008-09.pdf 1.480 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem