To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2099.1/13087
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Carob |
dc.contributor.author | Juan Aloy, Antonio |
dc.date | 1995-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/13087 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques |
dc.subject | Food -- Analysis |
dc.subject | Chemical industry |
dc.subject | Aliments -- Anàlisi |
dc.subject | Indústria química |
dc.title | Aprovechamiento industrial de la algarroba |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |