dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Lizardo, Rosil R.G. |
dc.date.accessioned |
2011-10-06T13:10:55Z |
dc.date.available |
2011-10-06T13:10:55Z |
dc.date.created |
2011 |
dc.date.issued |
2011-09 |
dc.identifier.citation |
Lizardo, R. "La sopa en porcino, clave de la competitividad". Mundo CESFAC, la Revista de Nutrición Animal, núm. 13 (Septiembre, 2011), p. 26-29 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/170561 |
dc.format.extent |
5 p. |
dc.format.extent |
165649 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
spa |
dc.publisher |
Confederacón Española de Fabricantes de Alimentos Compuestos para Animales |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Porcs -- Alimentació |
dc.title |
La sopa en porcino, clave de la competitividad |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/article |