Gestió Documental Open Source per Agresso CRM
Foguet Puig, Ricard
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària d'Informàtica
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 51 p.
Resum: Estudi i integració d'una aplicació Open Source especialitzada en la gestió documental amb Agresso CRM. L'objectiu d'aquesta aplicació és oferir nova funcionalitat a la gestió documental inicial i augmentar-ne les seves capacitats. Per tal de dur-lo a terme s'ha fet una recerca i un estudi d'aplicacions Open Source especialitzades en la gestió documental. Entre les aplicacions estudiades s'ha escollit KnowledgeTree pel desenvolupament de la integració, ja que era la que responia d'una manera més satisfactòria als requisits.
Resum: Estudio e integración de una aplicación Open Source especializada en la gestión documental con Agresso CRM. El objetivo de esta aplicación es ofrecer nueva funcionalidad a la gestión documental inicial y aumentar sus capacidades. Para ello se ha realizado una búsqueda y estudio de aplicaciones Open Source especializadas en gestión documental. Entre las aplicaciones estudiadas se ha seleccionado KnowledgeTree para el desarrollo de la integración ya que era la que respondía de una manera más satisfactoria a los requisitos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Pla d'estudis: Diplomat en Informàtica, especialista de Gestió [32]
Document: Treball final de grau
Matèria: Serveis als clients ; Processament de dades



59 p, 1.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-10-10, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir