Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/169780

Simulación de modelos orientados al individuo
Simulación de modelos orientados al individuo en sistemas multicores
Alberto Monferrer, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius; Suppi Boldrito, Remo
Los bancos de peces es un grupo social organizado sin la presencia de un líder. Esta organización se atribuye a dos patrones de comportamiento: atracción biosocial y orientación paralela. Este sistema puede modelarse mediante la aproximación del Modelo orientado al Individuo, donde la conducta de cada individuo por separado define el comportamiento grupal de todos los individuos. El objetivo del trabajo es mejorar el rendimiento del simulador mediante una programación híbrida que aproveche las alternativas de paralelismo en el cómputo que ofrecen las recientes arquitecturas multicore en sistemas de altas prestaciones.
Els bancs de peixos és un grup social organitzat sense la presència d'un líder. Aquesta organització s'atribueix a dos patrons de comportament: atracció biosocial i orientació paral·lela. Aquest sistema pot modelar mitjançant l'aproximació del model orientat a l'individu, on la conducta de cada individu per separat defineix el comportament grupal de tots els individus. L'objectiu del treball és millorar el rendiment del simulador mitjançant una programació híbrida que aprofiti les alternatives de paral·lelisme en el còmput que ofereixen les recents arquitectures multicore en sistemes d'altes prestacions.
2010
004 - Informàtica
Multiprocessadors
Ordinadors -- Arquitectura
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
TR_MartaAlbertoMonferrer.pdf 1.272 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters