Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/169543

Implantació de l'ERP SAP ISH-Med de gestió assistencial d'hospitals
Lecha Núñez, Raül
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Gómez Sánchez, Pilar
Aquest projecte pretén mostrar les diferents tasques que composen la implantació de la solució assistencial de SAP, anomenada SAP ISH i SAP ISH-Med, en els processos concrets d’Urgències i Hospitalització d’un hospital, tenint en compte que es troben englobats dins de la implantació de la solució per a tots els processos assistencials del centre. Centrants en un hospital de les dimensions i volum d’activitat similar als Hospitals de Bellvitge o de la Vall d’Hebron, es mostren les diferents fases d’anàlisi, disseny i desenvolupament que condueixen el projecte fins a la data límit de posada en marxa del nou sistema.
Este proyecto pretende mostrar las diferentes tareas que componen la implantación de la solución asistencial de SAP, SAP ISH y SAP ISH-Med, en los procesos concretos de Urgencias y Hospitalización de un hospital, teniendo en cuenta que quedan englobados en la implantación de la solución para todos los procesos asistenciales del centro. Centrados en un hospital de las dimensiones y volumen de actividad similares a los Hospitales de Bellvitge o de la Vall d’Hebron, se muestran las distintas fases de anàlisis, diseño y desarrollo que conducen el proyecto hasta la fecha límite de puesta en marcha del nuevo sistema.
This project aims to show the different tasks that make up the implementation of the SAP healthcare solution, known as SAP ISH and SAP ISH-Med, specifically in the Emergency and Hospitalization processes and, considering that they are included in the implementation of the solution for all care processes of the center. Centered in a hospital of size and volume of activity similar to the Bellvitge and Vall d'Hebron Hospitals, the project shows the various stages of analysis, design and project development leading up to the deadline for implementation of new system.
02-2011
004 - Informàtica
Hospitals -- Administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació per a la gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_RaulLechaNunez.pdf 1.222 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem