Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/169542

Estudi per la implantació d'un ERP de codi obert en una empresa de fabricació de mobles
Muns Rovira, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
Un sistema ERP és una aplicació informàtica que permet gestionar tots els processos de negoci d’una empresa de forma integrada. Aquest projecte tracta sobre l’estudi previ que s’ha de realitzar en una empresa abans de la implantació d’un sistema ERP. L’empresa escollida per l’estudi és una pyme de fabricació de mobles. En primer lloc, s’inclou una base teòrica sobre els sistemes ERP. Després, s’analitza el funcionament i requeriments de l’empresa escollida. Finalment, s’estudien tres sistemes ERP de codi obert, es selecciona el que millor s’adapta i es fa una proposta de la seva futura implantació.
Un sistema ERP es una aplicación informática que permite gestionar todos los procesos de negocio de una empresa de forma integrada. Este proyecto trata sobre el estudio previo que se tiene que realizar en una empresa antes de la implantación de un sistema ERP. La empresa escogida para el estudio es una pyme de fabricación de muebles. En primer lugar, se incluye una base teórica sobre los sistemas ERP. Después, se analiza el funcionamiento y requerimientos de la empresa escogida. Finalmente, se estudian tres sistemas ERP de código abierto, se selecciona el que mejor se adapte y se hace una propuesta de su futura implantación.
An ERP system is a computer application that allows an integrated management of all processes of a business enterprise. This project is on the required study that has to be done before implementing an ERP system. The company chosen is a furniture manufacturing SMEs. First, it includes a theoretical base on ERP systems. Then, we analyze the operations and requirements of the company chosen. Finally, it explores three Open Source ERP systems, selecting the best suited and made a proposal for its future implementation.
02-2011
004 - Informàtica
Empreses petites i mitjanes -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació de gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_JoanMunsRovira_presentació.pdf 555.8 KB PDF Presentació
PFC_JoanMunsRovira.pdf 2.487 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem