Hormigón armado : durabilidad. Medidas de potenciales de corrosión como elemento de control del estado de las armaduras
Olea Arranz, Miguel José
Pallares Martínez, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2011
Descripció: 138 p.
Resum: Como sabemos, el hormigón armado es uno de los mejores materiales de construcción por dos motivos principales: su resistencia y su durabilidad en el tiempo. A pesar de ello son muchas las patologías que puede sufrir y muchas las agresiones ambientales a las que está sometido. Para mantener las estructuras en buen estado de conservación, es necesario conocer el estado real de las mismas. Así, este proyecto plantea como objetivo principal evaluar la conveniencia o no de introducir en los trabajos de inspección, la medida de potenciales de corrosión por el método de media pila.
Resum: Com sabem el formigó armat és un dels millors materials de construcció per dos motius principals: la seva resistència i la seva durabilitat en el temps. No obstant això són moltes les patologies que pot patit i moltes les agressions ambientals a què està sotmès. Per mantenir les estructures en bon estat de conservació, cal conèixer l'estat real de les mateixes. Així, aquest projecte planteja com a objectiu principal avaluar la conveniència o no d'introduir en els propis treballs d'inspecció la mesura de potencials de corrosió pel mètode de mitjana pila.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Ciència de Materials [5600169]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria de Materials
Document: Treball final de grau
Matèria: Formigó armat ; Corrosió ; Durabilitat



Projecte, part 1
63 p, 8.5 MB

Projecte, part 2
74 p, 6.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-09-17, darrera modificació el 2022-07-10



   Favorit i Compartir