To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/1361
dc.contributor | Font i Furnols, Maria |
---|---|
dc.contributor | Puigvert Colomer, Xavier |
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
dc.contributor.author | Peters Brisson, Zoe |
dc.date | 2009-02 |
dc.date.accessioned | 2009-04-03T01:58:35Z |
dc.date.available | 2009-04-03T01:58:35Z |
dc.date.issued | 2009-04-03T01:58:35Z |
dc.identifier.citation | Peters Brisson, Z. (2009). Acceptabilitat de la carn de boví uruguaià procedents de diferents sistemes d’alimentació pels consumidors espanyols. A ‘Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA)'. Girona: Universitat. [Consulta: 1 d'abril de 2009]. Disponible a:http://hdl.handle.net/10256/1361 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/1361 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca |
dc.subject | Bestiar de carn -- Uruguai |
dc.subject | Carn de bou -- Qualitat -- Uruguai |
dc.subject | Beef -- Quality -- Uruguay |
dc.subject | Beef cattle -- Uruguay |
dc.title | Acceptabilitat de la carn de boví uruguaià procedents de diferents sistemes d’alimentació pels consumidors espanyols |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |