Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/152003

Pla d'acció d'energia sostenible al monestir tibetà Sakya Tashi Ling
Aguilar Martí, Judit; Argelaguet Dolz, Cristina; García Ruiz, Marta; González González, Yolanda
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències; Sánchez Cabeza, Joan Albert; Rieradevall, Joan; Duch Cortinas, Jordi; Boada, Martí, 1949-;
El Monestir Budista del Garraf presenta un Pla Executiu per a l’ampliació del monestir. Amb la finalitat de millorar l’eficiència energètica en el futur monestir, s’estima el consum en compliment amb alguns criteris del Decret d’Ecoeficiència. Posteriorment, es realitza una comparació del consum actual del sistema amb l’estimat, analitzant les dades de manera global i per subsistemes. Mitjançant la realització d’un inventari del consum actual, l’estimació del consum futur, l’eficiència energètica i els potencials de captació d’energies renovables, es realitza un estudi per la implantació d’energies renovables al monestir. Es realitzen i s’avaluen les propostes per tal d’augmentar l’estalvi energètic del monestir i disminuir l’impacte ambiental. Es realitza l’estudi de dos escenaris energètics: el cobriment del 20% de la demanda energètica amb energies renovables (Pacte d’Alcaldes) i l’abastiment complet del consum amb energies renovables. Valorant diferents criteris ambientals, socials i econòmics es recomanen propostes per la seva aplicació.
El Monasterio Budista del Garraf presenta un Plan Ejecutivo para la ampliación del monasterio. Con la finalidad de mejorar la eficiencia energética en el monasterio futuro, se estima el consumo en cumplimiento con algunos criterios del Decreto de Ecoficiencia. Posteriormente se realiza una comparación del consumo actual del sistema con el estimado, analizando los resultados de forma global y por subsistemas. Mediante la realización de un inventario del consumo actual, la estimación del consumo futuro, la eficiencia energética y los potenciales de captación de energías renovables, se realiza un estudio para la implantación de energías limpias en el monasterio. Se evalúan las propuestas con la finalidad de aumentar el ahorro energético y disminuir el impacto ambiental. Se realiza el estudio de dos escenarios energéticos: cubrir el 20% de la demanda energética con energías renovables (Pacto de Alcaldes) y suplir completamente el consumo con energías renovables. Valorando diferentes criterios ambientales, sociales y económicos se proponen aquellas medidas más recomendables para aplicar.
Garraf's Buddhist Monastery has an Executive Plan in order to expand the monastery. In order to improve the energy efficiency in the future monastery, consumption is estimated in accordance with certain criteria Ecoficiencia Decree. Later it’s done a comparison between the current consumption and the estimated system, analyzing the global and the subsystems results. By using the inventory of current consumption, the estimate of future consumption, energy efficiency and potential uptake of renewable energy, a study for the implementation of clean energy in the monastery is done. Proposals are evaluated in order to increase energy savings and reduce environmental impact. The same purpose has the study of two energy scenarios: cover 20% of energy demand with renewable energies (Covenant of Mayors) and replace completely the energy consumption with renewable energy. Through different environmental, social and economic criteria, decisions are recommended proposals which in order to establish what proposals to apply are recommended.
02-2011
504 - Ciències del medi ambient
Consum d'energia -- Monestir Budista del Garraf -- Aspectes ambientals
Fonts d'energia renovables -- Monestir Budista del Garraf -- Aspectes ambientals
Monestir Budista del Garraf
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_EnergiaSostenible_Monestir_resum.pdf 288.3 KB PDF Resum
PFC_EnergiaSostenible_Monestir.pdf 3.961 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem