Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/151835

Anàlisi i disseny d'un reflector per banda W
Riera Soriano, Meritxell
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Parrón Granados, Josep
Les ones passives mil·limètriques (30 a 300GHz) tenen la peculiaritat de propagar-se en medis com la boira o la roba, a diferència del rang visible o l’infraroig. D’aquesta peculiaritat, surt l’interès de reproduir imatges per diverses aplicacions (seguretat, vigilància, etc...). És per aquest motiu que es treballa en el disseny d’un reflector per aquest tipus d’aplicació, treballant a una de les finestres de propagació d’aquest rang, la de la banda W. Es dissenyen i analitzen tres tipus de reflector: parabòlic simètric, offset i Cassegrain. D’aquests, s’estudien les seves figures de mèrit i directivitats buscant que aquestes siguin el més elevades possibles per obtenir una bona resolució, així com l’escaneig de l’escena de la qual es vol obtenir una imatge, veient aquí els efectes de les aberracions més comunes.
Las ondas pasivas milimétricas (30 a 300GHz) tienen la peculiaridad de propagarse en medios como la niebla o la ropa, a diferencia del rango visible o el infrarrojo. De esta peculiaridad, sale el interés de reproducir imágenes para diversas aplicaciones (seguridad, vigilancia, etc...). Es por este motivo que se trabaja en el diseño de un reflector para este tipo de aplicación, trabajando en una de las ventanas de propagación de este rango, la de la banda W. Se diseñan y analizan tres tipos de reflector: parabólico simétrico, offset y Cassegrain. Se estudian sus figuras de mérito y directividades, buscando que estas sean lo más elevadas posibles para obtener una buena resolución, así como el escaneo de la escena de la cual se quiere obtener una imagen, viendo aquí los efectos de las aberraciones más comunes.
Millimeter waves (30 to 300 GHz) have the peculiarity to propagate through fog and clothing, unlike infrared and visual range. Due to this peculiarity, there is an interest to reproduce images for various applications (security, surveillance,…). For this reason we works in a design of a reflector for that kind of applications, working in one of the propagation window of this range, W band. We design and analyze three types of reflector: parabolic symmetric, offset and Cassegrain. We discuss their merit figures and directivities, searching for the highest possible to obtain a good resolution, as well as the scanning of a scene which we want to obtain an image, viewing here the most common effects of aberrations.
09-2010
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Antenes -- Disseny i construcció
Imatges -- Processament -- Tècniques digitals
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_MeritxellRieraSoriano.pdf 1.275 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a