To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/1002
dc.contributor | Universitat de Girona. Escola Politècnica Superior |
---|---|
dc.contributor | Vilanova Bayó, Josep |
dc.contributor | Ribas, Ferran |
dc.contributor.author | Camprubí Claret, Marcel |
dc.coverage.spatial | east=2.6207879999999477; north=41.9685385; name=La Cellera de Ter |
dc.date | 2008-09-22T11:09:15Z |
dc.date | 2008-09-22T11:09:15Z |
dc.date | 2008-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10256/1002 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.relation | Enginyeria Tècnica Agrícola. Indústries Agràries i Alimentàries (ETAIAA) |
dc.rights | Aquest document està subjecte a una llicència Creative Commons: Reconeixement – No comercial – Sense obra derivada (by-nc-nd) |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.ca |
dc.subject | Anàlisi de perills i punts de control crític |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç -- Control de qualitat |
dc.subject | Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system) |
dc.subject | Meat industry and trade -- Quality control |
dc.title | Implantació d’un manual de gestió en una indústria de llescats |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |