Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/14089

Anàlisi del Microsoft Robotics Studio
López de Toro, Carlos
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Ribas i Xirgo, Lluís
Cada cop més s’utilitzen robots en molts àmbits de la vida, els quals han de ser programats, i el fet que Microsoft s’impliqui aportant una eina de programació resulta interessant. Aprendre a programar robots i colònies de robots amb aquesta eina, la qual està tenint una bona acollida, és molt important, per això en aquest projecte s’ha fet una anàlisi crítica de MRS i del material docent associat a l’aplicació. Els resultats i conclusions obtinguts han estat, d’una banda, que és la millor eina de programació de robots, en termes generals, i d’altra, una guia iniciativa a l’entorn MRS, accessible a la direcció: http://shades.uab.cat/MSRS.
Cada vez más se utilizan robots en muchos ámbitos de la vida, los cuales han de ser programados, y el hecho de que Microsoft se implique aportando una herramienta de programación resulta interesante. Aprender a programar robots y colonias de robots con esta herramienta, la cual está teniendo una buena acogida, es muy importante, es por esto que en este proyecto se ha hecho un análisis crítico de MRS y del material docente asociado a la aplicación Los resultados y conclusiones obtenidos han sido, por un lado que es la mejor aplicación de programación de robots, en términos generales, y por otro, una guía iniciativa en el entorno MRS, accesible desde la dirección: http://shades.uab.cat/MSRS.
Every time more robots are used in many areas of the life, which have to be programmed, and the fact that Microsoft is implied bringing a tool of programming is interesting. To learn to program robots and colonies of robots with this tool, which is having a good reception, is very important, in this project a critical analysis of MRS and of the educational material associated with the application has been made because of that. The results and conclusions obtained in the analysis have been, on the one hand, that MRS is the best tool of robots programming, in general terms, and of another, an initiative guide in the environment MRS, accessible to the direction: http://shades.uab.cat/MSRS.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Microsoft Robotics Studio
Robots -- Programació
Robots -- Sistemes de control
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC Carlos Lopez de Toro_Walk-through.pdf 1.322 MB PDF Annex del projecte
PFC Carlos Lopez de Toro.pdf 5.385 MB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem