Creation of a carrier-grade telco based on a voice over IP backbone
Vilardell Cànovas, Esteve
Moreno Ortiz, Romualdo, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 89 p.
Resum: En aquesta memòria l'autor, fent servir un enfoc modern, redissenya i implementa la plataforma que una empresa de telecomunicacions del segle 21 necessita per poder donar serveis de telefonia i comunicacions als seus usuaris i clients. Al llarg d'aquesta exposició es condueix al lector des d'una fase inicial de disseny fins a la implementació i posada en producció del sistema final desenvolupat, centrant-nos en solucionar les necessitats actuals que això implica. Aquesta memòria cubreix el software, hardware i els processos de negoci associats al repte de fer realitat aquest objectiu, i presenta al lector les múltiples tecnologies emprades per aconseguir-ho, fent emfàsi en la convergència actual de xarxes cap al concepte de xarxes IP i basant-se en aquesta tendència i utilitzant aquesta tecnologia de veu sobre IP per donar forma a la plataforma que finalment, de forma pràctica, es posa en producció.
Resum: En esta memoria el autor se vale de un enfoque moderno para rediseñar e implementar la plataforma que una empresa de telecomunicaciones del siglo 21 necesita para ser capaz de dar servicios de telefonía y comunicaciones a sus usuarios y clientes. A lo largo de esta exposición se conduce al lector desde el diseño inicial hasta la implantación y puesta en producción final del sistema desarrollado, centrándonos en solucionar las necesidades actuales que esto conlleva. Esta memoria cubre el software, hardware y los procesos de negocio asociados al reto de hacer realidad este objetivo y presenta al lector las múltiples tecnologías utilizadas para hacerla realidad, haciendo énfasis en la convergencia actual de redes hacia el concepto de redes IP y basándose en éste para utilizar la tecnología de voz sobre IP, para dar forma a la plataforma que finalmente se pone en producción de forma práctica.
Resum: In this dissertation the author takes a modern approach to redesign and implement the platform needed by a 21st century Telecommunications Company to provide both basic and advanced telecommunication services to its users and clients. This essay walks the reader from the initial design phase to the final implementation and deployment of the developed system by focusing on real-world practical needs. This dissertation covers the software, hardware and business processes encompassing the challenges associated to this task and it introduces the reader to the multiple technologies used to develop it, emphasizing the present convergence of networks towards an All-IP world and strongly relying on voice over IP technology to shape the platform and bring it to live.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Telecomunicació, Sistemes de ; Disseny i construcció



89 p, 3.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir