Estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil
García González, Ana
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 139 p.
Resum: El proyecto abarca el estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil. En concreto, una empresa dedicada a la venta al por menor de ropa en el Vallés Occidental. Utiliza la metodología de Planificacón de Sistemas de Información (PSI) promovida por el Ministerio de Administraciones Públicas del Gobierno de España. El estudio se centra en tres ERP's que son Microsoft Dynamics NAV de Microsoft, SAP Business One de SAP y Ekon Moda de CSS Agresso y su adaptabilidad a la empresa estudiada.
Resum: El proyecte tracta l'estudi per la implantació d'un ERP en una empresa tèxtil. En concret, una empresa dedicada a la venda al detall de roba al Vallés Occidental. Utilitza la metodología de Planificació de Sistemes d'Informació promoguda pel Ministeri d'Administracions Públiques del Govern d'Espanya. L'estudi s'enfoca en tres ERP's que són Microsoft Dynamics NAV de Microsoft, SAP Business One de SAP i Ekon Moda de CSS Agresso i la seva adaptabilitat a la empresa estudiada.
Resum: This project is about the study of the implantation of an ERP system in a textile company. Specially, a company dedicated to the retail of clothes in Vallés Occidental. It uses the methodology of System Planning of Information (PSI) promoted by the Department of Public Administrations of the Government of Spain. The study has been based on three ERP's which they are Microsoft with Microsoft Dynamics NAV, SAP with SAP Business One and CSS Agresso with Ekon Moda.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Indústria tèxtil ; Direcció i administració -- Processament de dades ; Recursos informatius ; Direcció i administració



139 p, 2.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir