Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/14083

Estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil
García González, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Sánchez Castelló, José María
El proyecto abarca el estudio para la implantación de un ERP en una empresa textil. En concreto, una empresa dedicada a la venta al por menor de ropa en el Vallés Occidental. Utiliza la metodología de Planificacón de Sistemas de Información (PSI) promovida por el Ministerio de Administraciones Públicas del Gobierno de España. El estudio se centra en tres ERP's que son Microsoft Dynamics NAV de Microsoft, SAP Business One de SAP y Ekon Moda de CSS Agresso y su adaptabilidad a la empresa estudiada.
El proyecte tracta l'estudi per la implantació d'un ERP en una empresa tèxtil. En concret, una empresa dedicada a la venda al detall de roba al Vallés Occidental. Utilitza la metodología de Planificació de Sistemes d'Informació promoguda pel Ministeri d'Administracions Públiques del Govern d'Espanya. L'estudi s'enfoca en tres ERP's que són Microsoft Dynamics NAV de Microsoft, SAP Business One de SAP i Ekon Moda de CSS Agresso i la seva adaptabilitat a la empresa estudiada.
This project is about the study of the implantation of an ERP system in a textile company. Specially, a company dedicated to the retail of clothes in Vallés Occidental. It uses the methodology of System Planning of Information (PSI) promoted by the Department of Public Administrations of the Government of Spain. The study has been based on three ERP's which they are Microsoft with Microsoft Dynamics NAV, SAP with SAP Business One and CSS Agresso with Ekon Moda.
09-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Indústria tèxtil -- Direcció i administració -- Processament de dades
Recursos informatius -- Direcció i administració
Sistemes d'informació de gestió
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Ana Garcia Gonzalez.pdf 2.457 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem