Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13785

Automatización de la gestión del ciclo de vida de entornos Linux y Solaris
Herrera Martínez, Felipe
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Portero Trujillo, Antonio
Los requisitos del Negocio que requieren un gran crecimiento generan mayor complejidad en los Centros de Cómputo.Son los administradores quienes necesitan gestionar el creciente volumen de datos, aplicaciones, y usuarios, así como la rápida proliferación de los servidores y los diferentes sistemas operativos. En este proyecto se pretende reducir la complejidad en la gestión de los Centros de Cómputo, combinando la automatización de la gestión del ciclo de vida y todas las medidas de contingencia necesarias para mantener la integridad de los mismos.
Els requisits del Negoci que requereixen un gran creixement generen major complexitat en els Centres de Còmput. Són els administradors qui necessiten gestionar el creixent volum de dades, aplicacions, i usuaris, així com la ràpida proliferació dels servidors i els diferents sistemes operatius. En aquest projecte es pretén reduir la complexitat en la gestió dels Centres de Còmput, combinant l'automatització de la gestió del cicle de vida i totes les mesures de contingència necessàries per a mantenir la integritat dels mateixos.
Business requirements that demand tremendous growth are creating more datacenter complexity. The administrators are who need to manage increasing volumes of data, applications and users, as well as the rapid proliferation of servers and operating systems. What is intendeed on this project is to reduce datacenter management complexity by combining lifecycle management automated functionalities and all the contingency measures to save the datacenters integrity.
2008-02
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Sistemes informàtics -- Gestió i control
Sistemes informàtics -- Configuració
Linux (Sistema operatiu)
Solaris (Fitxer informàtic)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC Felipe Herrera Martinez.pdf 2.650 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters