Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/13776

Sistema de gestió de tallers: aplicació de tecnologies Web 2.0 a la planificació de la feina d'un taller mecànic
Flores Vergel, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Binefa i Valls, Xavier
El projecte consisteix en una aplicació que facilita la gestió d'un taller de reparació de vehicles, adquirint especial importància la planificació, control i seguiment dels treballs que porten a terme els operaris. L’aplicatiu es desenvoluparà en entorn web i pretendrà aproximar-se al nivell de prestacions que una aplicació tradicional d'escriptori, gràcies a l'ús de tecnologies Web 2.0 com AJAX, però amb tot el valor afegit que implica una aplicació web.
El proyecto consiste en una aplicación que facilita la gestión de un taller de reparación de vehículos, adquiriendo especial importancia la planificación, control y seguimiento de los trabajos que llevan a cabo los operarios. El aplicativo se desarrollará en entorno web y pretende aproximarse al nivel de prestaciones que podría ofrecer un aplicativo tradicional de escritorio, gracias al uso de tecnologías Web 2.0 como AJAX, pero con todo el valor añadido que implica una aplicación web.
The project consists of an application that facilitates the management of a car workshop. It gives special importance to plan, control and monitoring of the work carried out by the operatives/workers. The application will be developed in web environment. It approximates to the level of benefits that could offer a traditional desktop application, thanks to the use of Web 2.0 technologies such as AJAX. But with all the added value that involves a web application.
2008-06
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Tallers mecànics -- Direcció i administració -- Automatització
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC Rafael Flores Vergel.pdf 1.323 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters