Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13681

Códigos binarios no lineales en MAGMA
Ovalle Arce, Víctor
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Villanueva, M. (Mercè)
La finalitat d'aquest projecte és aconseguir representar codis binaris no lineals de manera eficient en un ordinador. Per fer-ho, hem desenvolupat funcions per representar un codi binari a partir del super dual. Hem millorat la funció de càlcul del kernel d'un codi binari, implementada en projectes d'anys anteriors. També hem desenvolupat un paquet software per l'intèrpret MAGMA. Aquest paquet ens proveeix d'eines per al tractament de codis binaris no necessàriament lineals.
La finalidad de este proyecto es conseguir representar códigos binarios no lineales de manera eficiente en un ordenador. Para ello se han desarrollado funciones para representar un código binario a partir del super dual. Se ha mejorado la función de cálculo del kernel de un código binario, implementada en proyectos de años anteriores. También se ha desarrollado un paquete de software para el intérprete MAGMA. Este paquete nos provee de herramientas para el tratamiento de códigos binarios no necesariamente lineales.
The purpose of this project is to be able to represent nonlinear binary codes in an efficient way in a computer. In order to do that, functions to represent a bianry code from the super dual have been developed. The function that computes the kernel of a binari code, implemented in previous projects, has been improved. Moreover, a software for the interpreter MAGMA has been developed. This package provides us with tools for the treatment of binary codes not necessarily linear.
06-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Sistema binari (Matemàtica) -- Informàtica
Codificació, Teoria de la
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Victor Ovalle Arce.pdf 417.6 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem