Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13671

Entorn de desenvolupament de realitat augmentada
Poveda Abansés, Ferran
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Martí Godia, Enric
La Realitat Augmentada és un camp en ple auge investigador. En aquest projecte proposem un entorn amb el qual poder prototipar tant aplicacions d'usuari com algoritmes associats a aquesta tecnologia. En aquesta memòria es recullen l'estudi previ, el disseny i els detalls d'implementació de l'entorn proposat així com una solució específica de Realitat Augmentada associada a aquest entorn basada en visió per computador. Finalment, es presenten els resultats d'una anàlisi de rendiment i de disseny del projecte.
La Realidad Aumentada es un campo en pleno auge investigador. En este proyecto proponemos un entorno con el cual poder prototipar tanto aplicaciones de usuario como algoritmos asociados a esta tecnología. En esta memoria se recogen el estudio previo, el diseño y los detalles de implementación del entorno propuesto así como una solución específica de Realidad Aumentada asociada a este entorno basada en visión por computador. Finalmente, se presentan los resultados de un análisis de rendimiento y de diseño del proyecto.
Augmented Reality it's a booming research field. In this project we propose an environment with which both prototype user applications and algorithms associated with this technology. This report reflects the previous study, design and implementation details of the proposed environment as well as an Augmented Reality solution associated with this environment based on computer vision. Finally, we present the results of performance and project design analysis.
06-2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Realitat augmentada
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Ferran Poveda Abanses.pdf 2.773 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem