Portal web inmobiliario Luxury Properties con posicionamiento SEO
Rodríguez Borges, Daniel José
César Galobardes, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 104 p.
Resum: Este documento explica la metodología de trabajo utilizada durante el desarrollo de este proyecto. El resultado obtenido ha sido un producto que forma parte del portal web Luxury Porperties. Luxury Properties es una marca comercial, creada por la compañía Luxury Dreams, para identificar un portal web especializado en las propiedades de lujo. Para desarrollar este concepto, la empresa compró el dominio luxuryproperties. es con el objetivo de crear un sistema que implemente toda la lógica de negocio necesaria para la publicidad y mercadeo de sus productos. Al final del documento se encuentran las recomendaciones y las futuras valoraciones a tener en cuenta por el cliente en futuras ampliaciones del portal.
Resum: Aquest document explica la metodologia de treball que es va utilitzar arran del desenvolupament d'aquest projecte. El resultat obtingut ha estat en un producte que forma parte de la plana web Luxury Properties. Luxury Properties és una marca comercial, la qual va ser creada per l'empresa Luxury Dreams amb l'objectiu de crear una plana web enfocada als inmobles de luxe. Per això l'empresa va comprar el domini luxuryproperties. es, de manera que hi contingui el sistema que implementi tota la seva lògica de negoci i així comercialitzar els seus productes. A la fi d'aquest document us trobareu amb les recomanacions i les valoracions futures, adreçades al client davant futures ampliacions de la seva plana web.
Resum: This document explains the work done during the development of this project. The result was a product that form a piece of Luxury Properties web site. Luxury Properties is an advertisement product created by Luxury Dreams. Its objective is make a web site focused in merchandise luxury properties. Luxury Dreams bought the domain luxuryproperties. es to develop a system with all the logical procedures.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Empreses immobiliàries ; Processament de dades ; Portals d'Internet ; Disseny



104 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir