Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13499

Disseny d'un sistema HW/SW de control remot amb dispositius FPGA
Estopà Mata, Imar
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria; Carrabina Bordoll, Jordi; Martínez Huerta, Borja
El projecte que es presenta a continuació, té com a objectiu implementar un sistema HW/SW encastat en una FPGA, capaç d’executar funcions de control remot per infraroig en plataformes de televisió flexibles de Sony Corp. El disseny obtingut, s’incorporarà a un sistema més ampli de verificació i test de circuits impresos, dins del marc de producció SMD. La finalitat d’aquest projecte, és la realització d’un sistema flexible per a la implementació de comandaments de comunicació per infraroig amb circuits impresos. Prèviament, s’ha estudiat els conceptes bàsics referents a la implementació de sistemes amb FPGAs, la seva metodologia de desenvolupament i les principals característiques de la seva arquitectura. Com a especificacions, s’ha utilitzat l’estàndard de control remot per infraroig de Sony Corp SIRCS (Sony Infrared remote control system).
El proyecto que se presenta a continuación tiene como objetivo implementar un sistema HW/SW empotrado en una FPGA, que sea capaz de ejecutar funciones de control remoto por infrarrojo en plataformas de televisión flexibles Sony Corp. El diseño obtenido, se incorporara en un sistema más amplio de verificación y testeo de circuitos impresos, dentro del marco de la producción SMD. La finalidad de este proyecto es la realización de un sistema flexible para la implementación de comandos de comunicación por infrarrojo con circuitos impresos. Previamente, se ha estudiado los conceptos básicos referentes a la implementación de sistemas con FPGAs, su metodología de desarrollo y las principales características de su arquitectura, así como el estándar de control remoto por infrarrojo de Sony Corp. SIRCS (Sony Infrared remote control system).
The project that appears next, it’s oriented to the FPGA implementation of embedded HW/SW system, which is capable of executing infrared remote control functions for TV platforms of Sony Corp. The design obtained will join to a PCB’s verification and testing system. The objective of this project is to create flexible system in order to implement an infrared communication command’s with PCB’s. Previously, it’s been studied the referring basic concepts to the implementation of FPGA’s systems, their development methodology, and their main architecture characteristics, as well as the infrared remote control system standard of Sony Corp. SIRCS (Sony Infrared remote control system).
06-2008
621.3 - Enginyeria elèctrica. Electrotècnia. Telecomunicacions
Telecontrol
Circuits impresos
Televisió -- Tècnica
Dispositius lògics programables
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC Imar Estopa Mata.pdf 1.737 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem