Disseny, fabricació i caracterització d'amplificadors de baix soroll per instrumentació
Peira Bayó, Sergi
García García, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2008
Descripció: 49 p.
Resum: Aquest projecte consisteix en l'estudi, disseny i fabricació d'un amplificador de baix soroll per instrumentació, el qual es basarà en uns requisits de guany, ample de banda i de mides a complir. Un vegada vistos els requisits i fet un estudi previ de la situació, el primer pas serà realitzar el disseny principal de l'amplificador, el qual s'anirà millorant a mesura que avanci el projecte. Un cop dissenyat i avaluat el circuit amb el software ADS, el següent pas serà intentar fer un model de layout, el qual serà fabricat i analitzat, per tal d'intentar aconseguir el resultat esperat de les especificacions. Finalment, es detallaran les conclusions a les quals s'ha arribat desprès d'haver realitzat aquest projecte.
Resum: Este proyecto consiste en el estudio, diseño y fabricación de un amplificador de bajo ruido para instrumentación, el cual se basará en unos requisitos de ganancia, ancho de banda y de medidas a cumplir. Vistos los requisitos y hecho un estudio previo de la situación, el primer paso será realizar el diseño principal del amplificador, el cual se irá mejorando a medida que avance el proyecto. Una vez diseñado y evaluado el circuito con el software ADS, el siguiente paso será intentar hacer un modelo de layout, el cual será fabricado y analizado, con la intención de intentar conseguir el resultado esperado de las especificaciones. Finalmente, se detallaran las conclusiones a las cuales se ha llegado después de haber realizado este proyecto.
Resum: This project consists on the study, design and manufacture of a low-noise amplifier for instrumentation, which will be based on requirements of gain, bandwith and size. Having on hand all requirements, and made a preliminary study of the situation, the first step will be to design the main amplifier, which will be improved as we advance the project. Once designed and evaluated the circuit with the ADS software, the next step will be try to make a standard layout, which will be produced and analyzed, with the intention of trying to achieve the expected result of the specifications. Finally, will be exposed all the conclusions of this project.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Electrònica
Document: Treball final de grau
Matèria: Amplificadors operacionals ; Disseny i construcció



19 p, 1.3 MB

49 p, 486.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2009-07-15, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir