Título:
|
Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market
|
Autor/a:
|
Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
Fecha de creación:
|
2008 |
Materia(s):
|
Bestiar boví -- Uruguay Consumidors -- Preferències |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
39 p. |
Tipo de documento:
|
Artículo |
Editor:
|
Elsevier Ltd
|
Compartir:
|
|