Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/13367

Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market
Realini Cujo, Carolina; Font i Furnols, Maria; Guerrero Asorey, Lluís; Montossi, F.; Campo, M. M.; Sañudo, Carlos; Nute, G. R.; Álvarez, I.; Cañeque, V.; Brito, G.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2008
Bestiar boví -- Uruguay
Consumidors -- Preferències
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
39 p.
Artículo
Elsevier Ltd
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Realinietal08MScSubmitted.pdf 212.6 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
Font i Furnols, Maria; Gispert Martinell, Marina; Guerrero Asorey, Lluís; Velarde Calvo, Antonio; Tibau i Font, Joan; Soler Soler, Joaquim; Hortós i Bahí, Maria; García Regueiro, José Antonio; Pérez, J.; Suárez, P.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels
Pérez-Juan, María; Afseth, Nils K.; Gonzàlez Armangué, Joel; Gispert Martinell, Marina; Font i Furnols, Maria; Díaz López, Isabel; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Realini Cujo, Carolina
Piedrafita Arilla, Jesús; Sañudo, Carlos; Renand, G.; Turin, F.; Osoro Otaduy, Koldo; Garcia, D.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Espejo, M.
Sañudo, Carlos; Renand, G.; Turin, F.; Osoro Otaduy, Koldo; Garcia, D.; Oliver i Pratsevall, Maria Angels; Espejo, M.; Quintanilla, R.