Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/12810

System analysis of a Peer-to-Peer Video-on-Demand architecture: Kangaroo
Chalar Zúñiga, Álvaro
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius; Ripoll Aracil, Ana
Architectural design and deployment of Peer-to-Peer Video-on-Demand (P2PVoD) systems which support VCR functionalities is attracting the interest of an increasing number of research groups within the scientific community; especially due to the intrinsic characteristics of such systems and the benefits that peers could provide at reducing the server load. This work focuses on the performance analysis of a P2P-VoD system considering user behaviors obtained from real traces together with other synthetic user patterns. The experiments performed show that it is feasible to achieve a performance close to the best possible. Future work will consider monitoring the physical characteristics of the network in order to improve the design of different aspects of a VoD system.
El disseny arquitectònic i el desplegament de sistemes de Vídeo sota Demanda "Peer-to-Peer" que soporten funcionalitats VCR està captant l'interès d'un nombre creixent de grups de recerca a la comunitat científica, degut especialment a les característiques intrínsiques dels mencionats sistemes i als beneficis que els peers podrien proporcionar a la reducció de la càrrega en el servidor. Aquest treball tracta l'anàlisi del rendiment d'un sistema P2P-VoD considerant el comportament d'usuaris obtingut amb traçes reals i amb patrons sintètics. Els experiments realitzats mostren que és viable assolir un rendiment proper al cas més óptim. Com treball futur es considerarà la monitorització de les característiques físiques de la xarxa per a poder millorar el disseny dels diferents aspectes que formen un sistema de VoD.
El diseño arquitectónico y el despliegue de sistemas de Video bajo Demanda “Peer-to-Peer” que soportan funcionalidades VCR está captando el interés de un número creciente de grupos de investigación dentro de la comunidad científica; especialmente debido a las características intrínsecas de tales sistemas y a los beneficios que los peers podrían proporcionar en la reducción de la carga en el servidor. Este trabajo se enfoca en el análisis de rendimiento de un sistema P2PVoD considerando el comportamiento de usuarios obtenido de trazas reales, junto a otros patrones sintéticos. Los experimentos realizados muestran que es viable lograr un rendimiento cercano al caso más óptimo. El trabajo futuro considerará la monitorización de las características físicas de la red para poder mejorar el diseño de los diferentes aspectos que conforman un sistema de VoD.
2008
68 - Indústries, oficis i comerç d'articles acabats. Tecnologia cibernètica i automàtica
Vídeo sota demanda
Xarxes punt a punt (Xarxes d'ordinadors)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/masterThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
TR Alvaro Chalar Zuñiga.pdf 1.145 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem