Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/12393

La Imagen de los espacios de alta montaña en la Prehistoria : el caso de los Pirineos Catalanes Occidentales
Jiménez Zamora, Jorge
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres; Gassiot, Ermengol; Lull, Vicente
Derivado de los trabajos de sistematización de la Prehistoria de Catalunya realizados por P. Bosch-Gimpera (Bosch – Gimpera, 1919; 1932), la prehistoria de la alta montaña catalana ha quedado fusionada al concepto de “Cultura Pirenaica”. Este modelo ha sido certificado por una amplia serie de autores a lo largo de los últimos 60 años. Este trabajo pretende realizar una aproximación crítica a esta conceptualización mediante la revisión cualitativa de la investigación arqueológica realizada en la zona pirenaica a lo largo del periodo 1894 – 2006.
Derivat dels treballs de sistematització de la Prehistòria de Catalunya realitzats per P. Bosch – Gimpera (Bosch – Gimpera, 1919; 1932), la prehistòria de l’alta muntanya catalana ha quedat fusionada al concepte de “Cultura Pirenaica”. Aquest model ha estat certificat per tota una sèrie d’autors al llarg dels darrers 60 anys. Aquest treball té la pretensió de realitzar un apropament crític a aquest tipus de conceptualització mitjançant la revisió qualitativa de la investigació arqueològica realitzada a la zona pirenaica al llarg del període 1894 – 2006.
2007
90 - Arqueologia. Prehistòria
Prehistòria -- Catalunya
Pirineu català (Catalunya : Serralada) -- Arqueologia
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Binder1.pdf 9.640 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem