Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/117518

Integració d'una aplicació de HelpDesk amb LDAP i bbdd externes
Cerezo Iglesias, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martín Albarrán, Elena
Aquest memòria explica el desenvolupament d’un projecte per ampliar l’eina de Help Desk ServiceTonic perquè accedeixi a fonts de dades de tipus LDAP i a bases de dades externes a la pròpia, per realitzar l’autentificació dels usuaris i extreure la informació dels contactes, també permetre l’accés d’usuaris ja autentificats externament sense que tornin a introduir les seves dades d’accés (Single Sign On). La realització del projecte ha suposat un increment en la capacitat d’integració de ServiceTonic amb fonts de dades externes, ampliant el mercat de clients a empreses que ja tenen les dades estructurades.
Esta memoria explica el desarrollo de un proyecto para ampliar la herramienta de Help Desk ServiceTonic para que pueda acceder a fuentes de datos de tipo LDAP y a otras bases de datos diferentes de la propia, para realizar la autentificación de los usuarios y extraer la información de los contactos, y también permitir el acceso de usuarios ya autentificados externamente sin que vuelvan a introducir sus datos de acceso (Single Sign On). La realización del proyecto supone un incremento en la capacidad de integración de ServiceTonic con fuentes de datos externas, ampliando el mercado de clientes a empresas que ya tienen los datos estructurados.
This report explains the development of a project to extend the Help Desk ServiceTonic tool so it can access data sources like LDAP and other databases different from its own, to perform the authentication of users and extract information from the contacts, and also allow access for externally authenticated users without they have to re-enter their login information (Single Sign On). This project involves an increase in the integration capacity of ServiceTonic with external data sources, expanding the market to enterprises that have data already structured.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2010
004 - Informàtica
Sistemes d'informació per a la gestió
Informació -- Sistemes d'emmagatzematge i recuperació
Seguretat informàtica
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Descripción
PFC_AntonioCerezoIglesias_presentacio.pdf 825.9 KB PDF Presentació
PFC_AntonioCerezoIglesias.pdf 945.1 KB PDF Projecte

Mostrar el registro completo del ítem