Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/117457

Sistema de servidores VoIP del proyecto guifi.net
Velázquez García, Tomás
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Abadal Berini, Gabriel
Las redes inalámbricas y la VoIP están revolucionando la manera de comunicarnos debido a la fácil implementación y al bajo coste. En este proyecto se desarrolla un sistema de telefonía interna y externa para la red guifi.net que permite comunicar los servidores y los teléfonos de la red, y realizar llamadas a la red telefónica a través de un proveedor de VoIP. También se comprueban las limitaciones de la red inalámbrica y se muestran soluciones para optimizar los recursos disponibles para obtener mayor rendimiento.
Les xarxes sense fils i la VoIP estan revolucionant la manera de comunicar-nos degut a la fàcil implementació i al baix cost. En aquest projecte es desenvolupa un sistema de telefonia interna i externa per a la xarxa guifi.net que permet comunicar els servidors i els telèfons de la xarxa, i realitzar trucades a la xarxa telefònica a través d’un proveïdor de VoIP. També es comproven les limitacions de la xarxa sense fils i es mostren solucions per optimitzar els recursos disponibles per obtenir major rendiment.
Wireless networks and VoIP are revolutionizing the way we communicate for their easy implementation and low cost. This project develops a system of internal and external telephony for the network guifi.net, allowing servers and phones to communicate on the network, and make calls to the telephone network through a VoIP provider. Also check the limitations of the wireless network and show solutions to optimize available resources for more performance.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
09-2010
004 - Informàtica
Telefonia per Internet
Xarxes d'àrea local sense fils (Xarxes d'ordinadors)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_TomasVelazquezGarcia.pdf 1.268 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem