Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/117031

Sistema de màrqueting per proximitat usant Bluetooth
Jiménez Díaz, Samuel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martí Escalé, Ramon; Jiménez, Antonio
La tecnologia Bluetooth és una eina molt potent i cada cop més usada en el dia a dia. La possibilitat de portar-la cap a àmbits empresarials pocs explotats fins al moment pot ser una bona oportunitat de negoci. En aquest projecte, s’ha implementat un sistema d’enviament de publicitat a través de missatges a telèfons mòbils usant Bluetooth, el qual és capaç de gestionar-se de manera autònoma i només cal configurar-lo per una senzilla interfície gràfica accessible per xarxa. L’enviament concurrent ha sigut possible, fent que s’enviïn diversos missatges a la vegada.
La tecnología Bluetooth es una herramienta muy potente y cada vez más usada en el día a día. La posibilidad de llevarla a ámbitos empresariales poco explotados hasta el momento puede ser una buena oportunidad de negocio. En este proyecto, se ha implementado un sistema de envío de publicidad a través de mensajes a teléfonos móviles usando Bluetooth, el cual es capaz de gestionarse a sí mismo de forma autónoma y sólo necesita configurarse a través de una sencilla interfaz gráfica accesible por red. El envío concurrente de múltiples mensajes ha sido posible, haciendo llegar la publicidad a varios teléfonos a la vez.
Bluethooth technology is a very powerful tool that has been increasingly used in the normal life basis. There’s a lot of potential to include it in business areas unexploited so far. In this project, we have implemented a publicity mailing system by mobile texts using Bluetooth. It can completely auto manage itself. You only need to set it up with a network user-friendly graphic interface. It has also proven successful when sending multiple texts at once to several mobile terminals.
06-2010
004 - Informàtica
Comerç electrònic -- Màrqueting
Bluetooth (Tecnologia)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_SamuelJimenezDiaz.pdf 1.765 MB PDF

Mostrar el registro completo del ítem