Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/117030

Control d'accés depenent del context: disseny i implementació dins l'entorn PROSES
Quintana Brígido, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Robles, Sergi
Amb l’aparició de nous entorns en el món de la informàtica sorgeixen noves necessitats. Un d’aquests entorns és SESAR, un entorn que preveu l’ús massiu de transmissió de dades entre sistemes aeris. L’objecitu principal d’aquest projecte és aconseguir implementar el control d’accés per una aplicació en aquest entorn. El primer pas és dur a terme un estudi exhaustiu dels diferents elements que necessitem per desenvolupar el projecte, així com un anàlisi de l’entorn per extreure les característiques pel control d’accés. Després es presenta el seu disseny i implementació, que acompleix el seu objectiu de gestionar el control d’accés de l’aplicació de correu electrònic en aquest entorn.
Con la aparición de nuevos entornos en el mundo de la informática surgen nuevas necesidades. Uno de estos entornos es SESAR, que prevé el uso masivo de transmisiones de datos entre sistemas aéreos. Este proyecto parte con el objetivo de conseguir implementar el control de acceso para una aplicación en este entorno. El primer paso es un estudio exhaustivo de los elementos que necesitamos para desarrollar el proyecto, así como un análisis del entorno para extraer las características para el control de acceso. Después se presenta su diseño e implementación, que cumple su objetivo inicial al ser capaz de gestionar el control de acceso de la aplicación de correo electrónico en este entorno.
The emergence of new environments in the world of computing causes new requirements. On of these environments is SESAR, which foresees a massive usage of data transmission between aerial systems. The main target of this project is to implement an acces control mechanism for an application in this environment. The first step is a comprehensive study of the elements we need to develop the project and an environmental analysis to extract the features that we need for the mechanism. After that we present its design and implementation, that fulfills its original purpose of being able of managing an access control for the email application in this environment.
2010-06
004 - Informàtica
Ordinadors -- Control d'accés
Agents mòbils (Software d'ordinador) -- Mesures de seguretat
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_DavidQuintanaBrigido.pdf 1.841 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters