Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/116892

Agents mòbils en emergències: iMABETT: triatge electrònic en iPhone
Bojidarov Radev, Gueorgui
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martí Escalé, Ramon
En situacions d’emergència, on hi ha en perill un gran nombre de vides humanes, és especialment important l’ús de triatge per a organitzar els recursos disponibles per tal de poder classificar i atendre el màxim nombre de pacients en un temps limitat. Aquest projecte presenta l’anàlisi, disseny i implementació d’un sistema de triatge electrònic mitjançant un iPhone que guarda en un agent mòbil les dades del pacient, els seus signes vitals, un tag RFID que es col·loca al pacient per a identificar-lo i seva ubicació. Després d’haver realitzat una sèrie de proves sobre l’iMABETT s’ha demostrat que funciona correctament i compleix els objectius proposats.
En situaciones de emergencia, donde está en peligro un gran número de vidas humanas, esmuy importante el uso de triaje para organizar los recursos disponibles para poder clasificar y atender el máximo número de pacientes en un tiempo limitado. Este proyecto presenta el análisi, diseño e implementación de un sistema de triage electrónico mediante un iPhone que guarda en un agente móbil los datos del paciente, sus signos vitales, un tag RFID que se coloca al paciente para identificarlo y su ubicación. Después de haver realizado una serie de pruebas sobre el iMABETT se ha demostrado que funciona correctamente y cumple los objetivos propuestos.
In cases of emergency situations, where many human lifes are in danger, it is really important to use triage in order to organize the available resources in order to classify and attend the maximum number of patients in the shortest time. This project shows the analysis, design and implementation of an electronic triage system by means of an iPhone that stores in a mobile agent patient data, vital signs, a RFID tag that is assigned to the patient in order to be able to identify him and his location. After several tests on iMABETT it has been proved that that the system works correctly and fullfills the specifications.
06-2010
004 - Informàtica
Agents mòbils (Software d'ordinador)
Urgències mèdiques -- Processament de dades
iPhone (Smartphone)
Comunicació, Sistemes mòbils de -- Processament de dades
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
PFC_GueorguiBojidarovRadev.pdf 921.4 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem