Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/115499

Automatización de sistemas de desarrollo ágil - Scrum: Team & Role
Mudarra Teruel, Héctor
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Pons, Jordi (Pons Aróztegui)
Este proyecto ha sido realizado en una empresa mediante un convenio entre la UAB y la sede UNIT4 de Barberá del Vallés. En él se estudia la evolución de la implementación de un proyecto desarrollado mediante la metodología Scrum. Para realizar el seguimiento, el autor ha participado en un equipo de desarrollo formado por un conjunto de proyectistas de la UAB. El proyecto desarrollado consta de cuatro módulos que, en su conjunto, constituyen una aplicación capaz de gestionar los recursos de la metodología. Cada proyectista es responsable de un módulo. En este documento se recogen tanto las partes relacionadas con el módulo desarrollado, como con la evolución del proyecto.
Aquest projecte ha estat realitzat a una empresa a través d'un conveni entre la UAB i la seu UNIT4 de Barberà del Vallès. En ell s'estudia l'evolució de la implementació d'un projecte desenvolupat segons la metodologia Scrum. Per tal de realitzar el seguiment, l'autor ha participat en un equip de desenvolupament format per un conjunt de projectistes de la UAB. El projecte desenvolupat consta de cuatre mòduls que, en el seu conjunt, constitueixen una aplicació capaç de gestionar els recursos de la metodologia. Cada projectista és responsable d'un mòdul. En aquest document es recullen tant les parts relacionades amb el mòdul desenvolupat, com amb l'evolució del projecte.
This project has been done in a company through an agreement between the UAB and UNIT4's headquarters at Barbera del Valles. Within it there's a research about a project done using the Scrum development method. To meet this objective, the author has joined a team whose members are other UAB's final year students. The developed project has a modular design composed of four modules which, altogether, are meant to manage Scrum's resources. Each team's member supervises one module. In this report both module's implementation and project's development are discussed.
2010-06
004 - Informàtica
Programari -- Desenvolupament
Scrum (Desenvolupament de programes d'ordinador)
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format
PFC_HectorMudarraTeruel.pdf 1.363 MB PDF

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters