Execució d'un projecte TIC
García García, Carlos
Sánchez Castelló, José María
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 67 p.
Resum: Este proyecto intenta dar solución al problema que se ha encontrado la empresa VGG Aplicaciones,S. C. P. a la hora de hacer pruebas en el desarrollo de su principal producto de logística Appia para integración con transportes. El programa que se ha realizado en este proyecto, pretende integrar todas las diferentes agencias de transportes en una única aplicación para su correcta administración desde un mismo entorno de trabajo y no duplicar tareas.
Resum: Aquest projecte intenta donar solució al problema que s'ha trobat l'empresa VGG Aplicaciones,S. C. P a l'hora de fer proves en el desenvolupament del seu principal producte de logística Appia per a l'integració amb transports. El programa que s'ha realitzat en aquest projecte, pretén integrar totes les diferentes agències de transports en una única aplicació per la seva correcta administració des d'un mateix entorn de treball i no duplicar tasques.
Resum: The company VGG Aplicaciones, S. C. P is working in developing Appia product logistics for transport integration. By this project, I tried to find a solution to different problems VGG Aplicadiones found. The program has been created in this project seeks to integrate all the different transportation agencies in a single application for proper administration from u same working environment and not duplicate work.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Empreses ; Automatització ; Organització i administració ; Sistemes d'informació per a la gestió ; Recursos informatius ; Direcció i administració



67 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir