dEICbian : una distribució GNU/LINUX personalitzada per laboratoris de docència
Rota Moreno, Antonio
Robles, Sergi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 71 p.
Resum: En aquest projecte es desenvolupa una distribució GNU/Linux adaptada als laboratoris de docència del departament d'enginyeria de la informació i de les comunicacions. Partint de una anàlisi exhaustiu de les necessitats del departament i gràcies a la col·laboració dels seus membres s'ha realitzat la distribució dEICbian, un sistema que permetrà facilitar les tasques docents als laboratoris del departament. Amb l'objectiu de mantenir el sistema actualitzat també s'ha desenvolupat un generador de noves versions de la distribució dEICbian per tal de garantir tenir, sempre, un sistema modern i lliure d'errors als laboratoris del departament. L'opinió dels usuaris, expressada mitjançant enquestes, ha estat favorable i ara només resta el darrer pas: la seva implementació als laboratoris.
Resum: En este proyecto se desarrolla una distribución GNU/Linux adaptada a los laboratorios de docencia del departamento de ingeniería de la información y de las comunicaciones. Partiendo de un análisis exhaustivo de las necesidades del departamento y gracias a la colaboración de sus miembros se ha realizado la distribución dEICbian, un sistema que permitirá facilitar las tareas docentes en los laboratorios del departamento. Con el objetivo de mantener el sistema actualizado se ha desarrollado un generador de nuevas versiones de la distribución dEICbian para garantizar tener, siempre, un sistema moderno y libre de errores en los laboratorios del departamento. La opinión de los usuarios, expresada mediante encuestas, ha sido favorable y ahora sólo queda el último paso: su implementación en los laboratorios.
Resum: This projects develops a GNU/Linux distribution for the teaching laboratories of the department of information and communication engineering. Starting with an analysis of the needs of the department and with the colaboration of its members, the dEICbian distribution has been made. dEICbian is intented to facilitate the teaching work at the practical sessions of the deparment. In order to maintain the current system has developed a generator of new versions of the distribution to ensure dEICbian provides a modern and error-free system to the department's laboratories. The people opinion, expressed through surveys, has been positive and now only one step remains: its implementation on the laboratories.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Informàtica ; Ensenyament assistit per ordinador



71 p, 4.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir