Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/115205

Implementació de les físiques d'un vehicle en un videojoc 3D
López Carrió, Gaizka
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria; Martí Godia, Enric; Arnal Montoya, Jorge
En la carrera del mundo de los videojuegos por alcanzar insospechables cotas de realismo con las que seguir sorprendiendo y enganchando al público, los motores de física se han convertido en la herramienta de presente y futuro. Atraídos por el auge de esta nueva tecnología, hemos lidiado con los motores referencia hoy día en el mercado, seleccionando luego uno de ellos e implementando un humilde videojuego de carreras como muestra de su potencial y de los conocimientos adquiridos.
A la cursa del món dels videojocs per arribar a límits insospitables de realisme amb els que continuar sorprenent i atrapant al públic, els motors de física han esdevingut l'eina de present i futur. Atrets per l'apogeu d'aquesta nova tecnologia, hem treballat amb els motors referència avui dia al mercat, seleccionant-ne un d'ells i implementant un humil videojoc de curses com a mostra del seu potencial i dels coneixements adquirits.
In the never ending battle to achieve the highest realism level, video games have found in physics engines the key for the present and the future. Because of the recent boom of this new technology, we looked at some of the most known engines to nally select one and implement a humble racing game to demonstrate its potential and our knowledge.
Nota: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
2010-06
004 - Informàtica
Videojocs -- Disseny
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Full text files in this document

Files Size Format Description
PFC_GaizkaLopezCarrio_presentacio.pdf 1.568 MB PDF Presentació
PFC_GaizkaLopezCarrio.pdf 4.783 MB PDF Projecte

Show full item record

 

Coordination

 

Supporters