Codis no lineals en Magma : noves construccions
Gutiérrez Alarcón, Miriam
Villanueva, M., (Mercè) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2010
Descripció: 90 p.
Resum: L'objectiu principal d'aquest projecte és ampliar la llibreria BinaryCodes, iniciada al 2007, que ens permet construir i manipular codis binaris lineals i no lineals. Per aquest motiu, s'han desenvolupat una sèrie de funcions, amb els seus corresponents tests i exemples, en l'entorn de programació matemàtica Magma. Aquestes funcions consisteixen bàsicament en la construcció de nous codis a partir d'altres ja existents.
Resum: El objetivo principal de este proyecto es ampliar la librería BinaryCodes, iniciada en el 2007, que nos permite construir y manipular códigos binarios lineales y no lineales. Por este motivo, se han desarrollado una serie de funciones, con sus correspondientes tests y ejemplos, en el entorno de programación matemática Magma. Estas funciones consisten básicamente en la construcción de nuevos códigos a partir de otros ya existentes.
Resum: The main goal of this project is to expand the BinaryCodes library, started in 2007, which allows us to construct and manipulate binary linear and nonlinear codes. For this reason, it has been developed a set of functions with its corresponding tests and examples, in the Magma mathematical programming environment. These functions basically consist in the construction of new codes from existing ones.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Enginyeria Informàtica / Computer Engineering [4314660]
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: Treball final de grau
Matèria: Sistema binari (Matemàtica) ; Informàtica ; Codificació, Teoria de la



90 p, 1.4 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Enginyeria. TFM

 Registre creat el 2011-04-04, darrera modificació el 2023-01-11



   Favorit i Compartir