Efectes que tenen les jugades posteriors a la primera en els gols de la Premier League en la temporada 2011-2012 Estudi de la relació entre la posició final a la taula de classificació i els gols encaixats en jugades posteriors a la primera
Serrado Panadès, Miquel
L’objectiu d’aquest estudi ha estat comprovar si existeix una relació significativa entre els gols encaixats de jugades posteriors a la primera i la posició final en la taula de classificació de la Premier League durant la temporada 2011-2012. Per verificar-ho es van analitzar durant 30 jornades de la Premier League els gols que encaixaven els tres equips capdavanters i els tres últims classificats. Es va determinar com a variable independent el gol, i com a variable dependent quantes jugades s’han produït abans del gol, és a dir, si el gol és de primera jugada o de jugada posterior a la primera. Els resultats obtinguts indiquen que no hi ha una correlació significativa en els gols encaixats de jugades posteriors a la primera i la posició final a la classificació. Tot i no existir aquesta relació s’ha observat que entre un 24% i un 31% dels gols s’encaixen en jugades posteriors a la primera.
The goal of this project has been to check if there is a relevant relation between the conceded goals from the game after the first game and the final position in the Premier League table during 2011-2012. In order to evaluate it, the goal conceded by the first three teams and the last three classified ones has been analysed during 30 fixtures of the Premier League. The goal has been determined as an independent variable and the amount of games carried out before the goal as a dependent variable. The obtained results show that there is not any significant correlation in the conceded goals from the game after the first game and the final position in the Premier League. Even though the lack of this relation, it has been observed that between 24% and 31% of the total goals are conceded in games after the first game.
05-2013
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
Aquest document està subjecte a aquesta llicència Creative Commons
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
trealu_a2013_serrado_miquel_efectes_tenen.pdf 1.582 MB application/pdf Vista/Abrir

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista

Mostrar el registro completo del ítem