Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/48864

Food matrix and processing influence on carotenoid bioaccessibility and lipophilic antioxidant activity of fruit juice-based beverages
Rodríguez Roque, María Janeth; Ancos, Begoña de; Sánchez-Vega, Rogelio; Sánchez-Moreno, Concepción; Cano, M. Pilar; Elez Martínez, Pedro; Martin Belloso, Olga
2015
Blended fruit juice-based beverages
Bioaccessibility
Food matrix
Non-thermal and thermal processing
Carotenoids
Lipophilic antioxidant activity
Sucs de fruita
Aliments -- Indústria i comerç
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
(c) Royal Society of Chemistry, 2015
article
Royal Society of Chemistry
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
postprint.pdf 1.162 MB application/pdf Visualitza/Obre

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a