dc.contributor |
Jové Vilalta, Josep Maria |
dc.contributor |
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
dc.contributor.author |
Mercadé Virgili, Esteve |
dc.date |
2012-02-02T18:30:15Z |
dc.date |
2012-07-17T08:09:16Z |
dc.date |
2012-02-02T18:30:15Z |
dc.date |
2012-07-17T08:09:16Z |
dc.date |
2011-06 |
dc.date |
2011-06 |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/45874 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/45874 |
dc.description |
L’objecte del projecte és la implantació d’una almàssera per a l’obtenció de 200 t d’oli d’oliva verge extra produït mitjançant producció integrada, ja que aquest mètode és més respectuós amb el medi ambient. En la redacció del projecte, s’han projectat totes les instal·lacions i serveis per al correcte funcionament de l’almàssera, així com tots els documents necessaris per a la seva execució. Finalment, hi ha un estudi econòmic per valorar la viabilitat d’una indústria agroalimentària d’aquestes característiques. |
dc.language |
cat |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights |
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.source |
RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) |
dc.subject |
Oli d'oliva--Emmagatzematge |
dc.subject |
Oli d'oliva--Agricultura sostenible |
dc.subject |
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
dc.title |
Projecte d'implantació d'una almàssera per a una capacitat de 200t d'oli d'oliva verge extra de producció integrada al municipi del Catllar (Tarragona) |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |