Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10459.1/45864

Determinació de l’estat de seguretat alimentària de dues zones d’Etiòpia i de les variables socioeconòmiques que les afecten
Poch Basas, Gerard
Millán, José; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
L’objectiu d’aquest estudi ha sigut generar dades especifiques locals de dos zones agroecològiques diferents d’Etiòpia ( el woreda Wukro i el woreda Abaya), mesurar l’estat de seguretat alimentària de la seva població, i els determinants socioeconòmics que els afecten, així com identificar els principals problemes metodològics, interpretatius que afecten a aquestes mesures i, en conseqüència, les intervencions que se’n poden derivar.
-Aliments -- Abastament
-Aliments -- Mesures de seguretat
-614 - Higiene i salut pública. Contaminació. Prevenció d'accidents. Infermeria
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Trabajo/Proyecto fin de carrera
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato Vista
Poch.pdf 2.860 MB application/pdf Vista/Abrir
Poch1.xlsx 191.2 KB application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet Vista/Abrir
Poch2.xlsx 108.5 KB application/vnd.openxmlformats-officedocument.spreadsheetml.sheet Vista/Abrir

Mostrar el registro completo del ítem