Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/97440

Política Mundial en Línia
Ballart, Xavier
Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca; Universitat Autònoma de Barcelona
Aquest projecte MQD va servir per crear nou material docent amb un suport digital per a dues assignatures – Política Comparada i Avaluació de la Gestió Pública – en dues llicenciatures diferents – Ciència Política i Periodisme – Un element clau va ser la participació dels estudiants. En ambdós casos, la forma d’ensenyar va canviar de forma substantiva ja que es va dedicar força temps a fer que els estudiants treballessin en el producte final. La principal idea al darrera d’aquesta experiència era que aprenguéssin “fent.” Una altra idea fonamental és que el seu treball es pugui ensenyar per internet a tothom que tingui interès. La utilització d’una pàgina web va donar visibilitat externa al seu treball. Els resultats es poden consultar a http://cpdp.uab.cat/politica/ i http://cpdp.uab.cat/evaluacio/. Aquesta experiència va ser inclosa en el llibre "Cap a l’EEES. Experiències docents innovadores a ciències socials i a ciències humanes" publicat per la UAB.
This MQD project was used to create new teaching material with a digital suport for two courses – Comparative Politics and Program Evaluation- within two degrees – Political Science and Journalism - A key feature was students participation. In both cases, teaching changed substantially since more time was dedicated to have students work in the final product. The main idea behind was that they learned “by doing”. There was also the idea that their work could be showed through internet to anyone interested. The use of a web page gave external visibility to their work. Results can be checked at: http://cpdp.uab.cat/politica/ and at http://cpdp.uab.cat/evaluació/. This experience was included in the book "Cap a l’EEES. Experiències docents innovadores a ciències socials i a ciències humanes" published by the UAB.
2011-02-04
37 - Educació. Ensenyament. Formació. Temps lliure
Ensenyament universitari -- Metodes actius
Ciències polítiques -- Ensenyament universitari
Espai Europeu d'Educació Superior
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l’Agència i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
15 p.
Report
Els ajuts de l'AGAUR;
         

Full text files in this document

Files Size Format
2006MQD00091_Comú_i_lliure.pdf 95.57 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

 

Coordination

 

Supporters