The learning process as a cooperative task among teachers and students
Hernández Ramos, Elena
Escobar Urmeneta, Cristina, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura i de les Ciències Socials)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Data: 2010
Resum: This research project gathers several ideas and guidelines on professional improvement as a teacher. This study includes two empirical studies. The first one focuses mainly on the teacher's figure. It is meant to be a study of the several resources that the teacher uses in order to construct the student's knowledge in an English classroom context. The second empirical study focuses on the students. It is a study on how students learn cooperatively by analyzing their oral productions when working in small groups.
Resum: Aquest projecte de recerca recull diverses idees i guies sobre el desenvolupament professional del professor. Aquest treball recull dos estudis empírics. El primer està focalitzat en la figura del professor. Aquest pretén ser un estudi sobre els diferents recursos que el professor utilitza per tal de construir el coneixement incorporant els estudiants en el context de l'aula d'anglès. Per altra banda, el segon estudi empíric se centra en els estudiants. Es tracta d'un estudi sobre com els estudiants aprenen cooperativament mitjançant l'anàlisi de les seves produccions orals quan treballen en petits grups.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Anglès
Col·lecció: Facultat de Ciències de l'Educació. Màster universitari en formació de professorat d'educació secundària obligatòria
Document: Treball final de grau
Matèria: Anglès ; Ensenyament



82 p, 2.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Ciències de l'Educació, TFM

 Registre creat el 2011-02-18, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir