Las relaciones de las teorías de Jung y el trabajo de Grotowski con sus actores
Rodríguez Martínez, Antonio-Simón
Masgrau, Lluís
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2010
Resum: La finalidad del trabajo es demostrar que los objetivos que Grotowski pretendió en su trabajo con los actores en su primera época, ligada al teatro laboratorium, pueden ser contemplados desde el mapa conceptual de la psicología profunda o analítica creada por C. G. Jung. Este acercamiento, permite reimaginar este "proceso de autopenetración" que el creador polaco buscaba con sus actores desde esta visión psicológica concreta.
Resum: La finalitat del treball és demostrar que els objectius que Grotowski va pretendre en el seu treball amb els actors en la seva primera època, lligada al teatre laboratorium, poden ser contemplats des del mapa conceptual de la psicologia profunda o analítica creada per C. G. Jung. Aquest apropament, permet reimaginar aquest "procés d' autopenetració" que el creador polonès buscava amb els seus actors des d'aquesta visió psicològica concreta.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i la facultat i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Estudis Teatrals [4313879]
Col·lecció: Facultat de Filosofia i Lletres. Màster oficial interuniversitari d'estudis teatrals (MOIET)
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Jung, C. G. (Carl Gustav), 1875-1961 ; Influència



35 p, 337.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Filosofia i Lletres. TFM

 Registre creat el 2011-02-18, darrera modificació el 2022-07-16



   Favorit i Compartir