Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/313

Una Biblioteca Virtual para una comunidad Virtual
Pérez Alarcón, Adoració; Serrano-Muñoz, Jordi; Enrech Larrea, Marta
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
El desenvolupament de la ponència se centra en descriure com una comunitat virtual pot accedir a tots els serveis tradicionals d'una universitat presencial i com a més disposa de tota una sèrie de serveis addicionals derivats del disseny d'un Campus Virtual. També descriu com entre aquests serveis s'ha dissenyat una Biblioteca que respongui a les necessitats dels seus usuaris, i com en aquest disseny s'aprofiten al màxim els recursos disponibles en Internet o es creen serveis nous que faciliten la tasca de l'usuari sense que aquest hagi de desplaçar-se del seu punt de treball.
El desarrollo de la ponencia se centra en describir como una comunidad virtual puede acceder a todos los servicios tradicionales de una universidad presencial y como además dispone de toda una serie de servicios adicionales derivados del diseño de un Campus Virtual. También describe como entre estos servicios se ha diseñado una Biblioteca que responda a las necesidades de sus usuarios, y como en este diseño se aprovechan al máximo los recursos disponibles en Internet o se crean servicios nuevos que facilitan la tarea del usuario sin que éste tenga que desplazarse de su punto de trabajo.
The development of this paper focuses on describing how a virtual community can access all the traditional services of an in-classroom university and how it also has at its disposal several additional services derived from the design of a Virtual Campus. It also describes how among these services a Library that responds to the needs of its users has been designed, and how in this design available resources on internet are used to their fullest extent or how new services are created to facilitate the task of the user without leaving their workplace.
25-11-2010
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Digital libraries
Academic libraries
Public services (Libraries)
Distance education
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Biblioteques digitals
Biblioteques universitàries
Serveis al públic (Biblioteques)
Ensenyament a distància
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
Bibliotecas digitales
Bibliotecas universitarias
Bibliotecas -- Usuarios
Enseñanza a distancia
Copyright © Biblioteca Virtual de la UOC, 2001
Conference lecture
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostrar el registro completo del ítem