Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10609/304

Los derechos de autor y sus límites : un equilibrio necesario
Riera Barsallo, Patricia
Universitat Oberta de Catalunya. Biblioteca
En el present article s'aborda el tractament que els drets d'autor i els seus límits estan tenint en el procés d'elaboració de la Proposta de Directiva del Parlament Europeu i del Consell "relativa a l'harmonització de determinats aspectes dels drets d'autor i drets afins en la societat de la informació". En aquest procés, l'organització europea EBLIDA està jugant un important paper per aconseguir mantenir un tractament equilibrat entre la necessària protecció dels drets i el reconeixement d'uns límits a aquests que assegurin l'accés a la informació.
En el presente artículo se aborda el tratamiento que los derechos de autor y sus límites están teniendo en el proceso de elaboración de la Propuesta de Directiva del Parlamento Europeo y del Consejo "relativa a la armonización de determinados aspectos de los derechos de autor y derechos afines en la sociedad de la información". En dicho proceso, la organización europea EBLIDA viene jugando un importante papel para conseguir mantener un tratamiento equilibrado entre la necesaria protección de dichos derechos y el reconocimiento de unos límites a éstos que aseguren el acceso a la información.
This article deals with the treatment of author's copyright and its limits in the process of elaboration of the Proposal for a Directive of the European Parliament and of the Council "on the harmonisation of certain aspects of copyright and related rights in the information society". In this process, the European organization EBLIDA is playing an important role in achieving a balanced treatment between the necessary protection of these rights and the recognition of limits that ensure access to information.
25-11-2010
Copyright Law
Europe
Libraries
Llei de Propietat Intel·lectual
Propietat Intel·lectual -- Europa
Biblioteques
Ley de Propiedad Intelectual
Propiedad Intelectual -- Europa
Bibliotecas
Copyright © Biblioteca Virtual de la UOC, 2000
article
Universitat Oberta de Catalunya
         

Mostra el registre complet del document