dc.contributor |
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències de la Comunicació |
dc.contributor |
Campmany Muñoz, Miquel |
dc.contributor.author |
Juàrez Quiñones, Carolina |
dc.date.accessioned |
2008-07-24T17:26:34Z |
dc.date.available |
2008-07-24T17:26:34Z |
dc.date.created |
2008 |
dc.date.issued |
2008-07-24T17:26:34Z |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/9143 |
dc.format.extent |
95 p. |
dc.format.extent |
1253238 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
cat |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i el departament i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Productes de marca |
dc.subject.other |
Màrqueting |
dc.title |
El marketing experiencial en espais i botigues de Barcelona |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.subject.udc |
65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses |
dc.description.abstract |
Des de la perspectiva del brand management, el present treball pretén demostrar que una incoherent aplicació del marketing experiencial en entorns espacials pot contribuir a malmetre la construcció de la marca. Per corroborar la hipòtesi, el treball consta d’una una part teòrica, on s’aborda des de la marca fins al marketing experiencial, i una part pràctica en què s’exposa l’anàlisi de cinc entorns espacials de la ciutat de Barcelona: Nespresso, IceBarcelona, Pans&Company, Sephora i Starbucks Coffee. |